Diskaun dan Mata Ganjaran Untuk Pemegang MyKad

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Adakah anda pemilik MyKad? Sudah tentu anda mempunyai MyKad jika anda warganegara Malaysia. Hari ini, saya ingin kongsikan mengenai aplikasi ke 50 MyKad iaitu MyKad untuk pemasaran perniagaan anda. Jika anda masih tidak tahu apakah aplikasi yang terdapat di dalam MyKad sehingga mencapai 50 aplikasi, silalah downloadkan Buku Smart Card Flagship Application di bawah secara PERCUMA!

Download Buku Aplikasi MayKad di sini secara percuma!

Oleh yang demikian, satu Program MyKad Smart Shopper dengan kerjasama JPN dan MDeC telah dilancarkan pada November 2010. Pihak Affiliate Junction membantu JPN dan MDeC dalam usaha untuk meningkatkan secara optimum penggunaan kad pintar MyKad rakyat Malaysia dalam kebanyakkan urusan di seluruh negara. Oleh yang demikian, anda yang mempunyai MyKad adalah layak untuk mendapatkan faedah dan manfaatnya sekarang. Bagaimana?

Adakah anda :-

  • Seorang pembeli
  • Seorang pengguna
  • Seorang peniaga
  • Seorang pekerja

Jika anda salah seorang daripada senarai di atas, anda sememangnya layak untuk mendapat manfaat daripada program ini. JPN dan MDeC telah memberikan sokongan penuh dalam menjayakan penggunaan aplikasi MyKad ini.Tetapi bagaimana? Mudah sahaja, anda sebagai pemilik MyKad hanya perlu mendaftarkan sahaja untuk mengaktifkan MyKad anda dalam mendapat diskaun atau rebet serta mata ganjaran yang boleh ditebus. Apa yang anda dapat selepas mengaktifkan MyKad ialah :-

  • Diskaun sehingga 10%.
  • Mata Ganjaran yang boleh ditebus (Tiada tarikh luput).
  • Tiada bayaran pendaftaran.
  • Tidak perlu perbaharui pendaftaran.
  • Hanya tunjukkan MyKad di kedai-kedai yang telah disenaraikan.

AKTIFKAN MYKAD ANDA DI SINI

——————————————————————————————————————–

Bagi sesiapa sahaja yang telah berumur 18 tahun ke atas, anda juga berpeluang membantu untuk mengembangkan penggunaan MyKad ini secara meluas di seluruh negara. Tetapi bagaimana? Mudah sahaja. Memandangkan peringkat pertama melantik dealer yang disasarkan terhad kepada 10000 orang hampir ke penghujung Disember, pihak Affiliate Juntion (AJ) menjemput anda untuk menjadi salah seorang agen atau pun wakil kepada AJ.

Anda akan ditawarkan untuk bersama-sama untuk mengambil Peluang Perniagaan untuk BUMIPUTERA & Non BUMIPUTERA-Lantikan Dealer/Agent satu Malaysia diperlukan segera dengan Usahasama JPN & MDeC. Sesiapa yang berminat sangat dialu-alukan bagi menjayakan Kesemua projek yang sedang berjalan kini. Pulangan sangat besar untuk jangka masa pendek & jangka panjang serta jaminan komisyen yang BERTERUSAN.

Jika anda mahu mengetahui dengan lebih lanjut, Sila lihat bahagian Menjadi Dealer/Agent

MENJADI DEALER/AGENT

Jika anda mempunyai kedai, atau perniagaan, anda juga boleh mendapatkan segera promosi secara percuma untuk peringkat permulaan bagi 500 kedai yang pertama di daftarkan. Bagaimana? Sila lihat pada bahagian Mendapatkan Promosi Percuma

MENDAPATKAN PROMOSI PERCUMA UNTUK KEDAI

Untuk maklumat lanjut, sila emailkan kepada faridaspar [at] gmail [dot] com . Atau terus rujuk ke laman Utama MyKad Smart Shopper.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s