10 000 Lesen Dijangka Habis Sebelum Penghujung Tahun 2011

Salam sejahtera, memandangkan perkembangan yang sangat memberangsangkan dan prestasi syarikat yang sangat kukuh, 10,000 lesen yang dijual dijangka akan habis sebelum penghujung 2011. Untuk pengetahuan rakyat Malaysia, kebanyakkan pembeli lesen ini terdiri daripada pelbagai latar belakang. Antaranya syarikat-syarikat korporat yang besar dan orang-orang ternama. Antaranya My Hotel Langkawi, dekan pensyarah sebuah IPT, peniaga-peniaga kedai makan, kedai kereta, kedai francais, pesara-pesara, bekas anggota polis dan ramai lagi.

Bagi yang masih tidak tahu apakah fungsi lesen dan apakah kelebihan di masa akan datang, silalah isikan maklumat anda untuk dihubungi dan mendengar penerangan mengenainya. Penjualan dan perlantikan pemegang lesen tidak akan ditambah dan terhad kepada 10,000 sahaja di Malaysia. Jadi, peluang ini sekali sahaja dan ini adalah peluang untuk menjadi penyedia perkhidmatan perniagaan pertama di ASIA hanya menggunakan kad pintar iaitu MyKad.

//

Maklumat mengenai Program MyKad Smart Shopper ini akan dikongsikan bersama rakyat Malaysia untuk menjadi pengguna atau pembeli yang lebih bijak dengan MyKad daripada semasa ke semasa. Program ini disokong sepenuhnya oleh Jabatan Pendaftaran Negara (JPN), Multimedia Development Corporation (MDeC), Kementerian Pengajian Tinggi (KPT), Polis Diraja Malaysia (PDRM) dan banyak lagi yang akan memberikan sokongan kepada program ini di masa akan datang.

Oleh yang demikian, saya hanya berkongsi peluang untuk mengetahui penggunaan aplikasi ini dengan lebih lanjut disamping membantu perniaga dan menjana pendapatan dalam jangka masa panjang. Insya-Allah.

Untuk mengetahui lebih lanjut, <LIHAT SINI>

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s