Rujukan Yang Sangat Penting

Assalamualaikum, sebagai pengguna anda semestinya perlu tahu akan hak anda untuk mendapatkan informasi yang sebenar, betul dan tepat. Saya ingin tegaskan bahawa, blog ini bukanlah laman web JPN atau laman web MDeC atau  laman web pihak kerajaan. Ini adalah laman web atau blog yang menggunakan domain percuma wordpress. Blog ini hanya memberikan sedikit maklumat program Mykad Smart Shopper ini.

Program ini adalah dibawah syarikat I Synergy Universal Sdn Bhd. Pihak JPN dan MDeC serta pihak yang menyokong program ini tidak memberikan penerangan secara khusus di laman web mereka, namun mereka telah menyatakan sendiri secara jelas mengenai program ini dan laman web http://www.aj.my/ di dalam buku kuning yang dikeluarkan sendiri oleh pihak MDeC selaku pengeluar MyKad dan JPN sebagai pengguna pertama aplikasi MyKad dan Affiliate Marketing (Affiliate Junction) adalah pengguna dan aplikasi yang ke-50 untuk menggunakan MyKad. Muat Turun buku kuning di Buku Keluaran MDeC di sini. Ini sebagai satu pengiktirafan yang telah diletakkan di dalamnya. Sebagai pengguna, anda perlu lihat sendiri semua bukti dan pengesahan.

Blog ini sebagai penyampai maklumat dan salah satu cara untuk saya mengwar-warkan program ini kepada masyarakat. Tetapi, anda juga boleh merujuk kepada laman web yang sebenar seperti di http://aj.my/ atau http://mykad.aj.my/. Program ini dibangunkan dan diuruskan oleh I Synergy Universal Sdn Bhd. Jadi anda boleh semak kesemua laman web ini. Jika ragu-ragu, hubungi pihak yang anda rasa boleh dipercayai.

Program ini juga telah berkerjasama dengan Asean Retail-Chains & Franchise Federation (ARFF) & Malaysia Retailer-Chains Association (MRCA).

Jika anda mempunyai sebarang keraguan atau pertanyaan tentang program kami atau ingin menjadi Anggota Gabungan AJ atau Agensi Dibenar melalui program pelesenan berbayar kami, sila hubungi hotline program kami di 1800-88-6925 (MYAJ,) atau email kepada info@aj.my.

Ini semua untuk rujukan anda, saya boleh beritahu kesemua perkara yang anda mahu tahu sebelum menyatakan sesuatu kepada program ini. Yang paling utama, anda faham bahawa ini bukan MLM, SCAM atau program-program yang mempunyai agenda tersembunyi. Semua maklumat adalah secara terus dan saya mengalu-alukan anda untuk mendengar sesi penerangan kepada program ini yang biasanya akan dilakukan di pejabat Affiliate Junction di Jalan Klang Lama dan beberapa kawasan hotspot di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor.

Untuk mendengar mengenai Program ini, anda boleh hubungi saya Farid di talian 017-3647442. Untuk makluman anda juga pihak AJ akan mengadakan penerangan di lokasi hotspot seperti di TTDI Shah Alam setiap hari Selasa, di Riatinta, Seksyen 3, Bangi, pada Jumaat dan di Wisma Mixton di Jalan Klang Lama setiap Rabu.

Terdapat juga di kawasan Melaka dan Sabah di dalam jadual yang telah dibuat oleh pihak AJ untuk turun memberikan penerangan mengenai Program MyKad Smart Shopper. Segala pertanyaan, boleh hubungi saya. Terima kasih.

Sebagai intro ringkas, lihat video di bawah yang disediakan oleh Affiliate Junction (AJ) :-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s