Akhbar 2010 – Mingguan Wanita : Membeli belah dengan MyKad

Membeli belah dengan MyKad – Mingguan Wanita

MyKad melangkah setapak lagi ke hadapan dengan menambahkan perisian terbaru iaitu program MyKad Smart Shopper. Program yang dibangunkan dan diuruskan oleh I Synergy Universal Sdn. Bhd. Dengan kerjasama Koperasi Pembangunan Multimedia (MdeC) memudahkan rakyat Malaysia yang gemar membeli-belah.

Sejak bulan Ogos 2010, anggaran 2000 penduduk Malaysia telah berdaftar sebagai pengguna program ini yang menawarkan lebih 100 buah rangkaian membeli-belah di sekitar Lembah Klang. Program tersebut dilihat akan meluaskan lagi pasarannya ke serata Malaysia bagi membolehkan rakyat menikmati penjimatan perbelanjaan harian mereka dengan hanya meleretkan MyKad.

Program “MyKad Smart Shopper” oleh Affiliate Junction dirasmikan oleh Pengarah Projek Kad Pintar, Jabatan Pendaftaran Negara, (JPN), Siti Rohani Mohamad Yusup. Turut sama melancarkan program istimewa ini adalah Pengarah Pegawai Operasi, Koperasi Pembangunan Multimedia (MdeC), Ng Wan Peng, Ketua Bahagian Kad Pintar Pelbagaiguna, Bahagian Sosio-Ekonomi, Koperasi Pembangunan Multimedia (MdeC), Abdul Jalil Shukor dan Pengarah Eksekutif I-Synergy Universal Sdn. Bhd. Serta Pemilik Affiliate Junction, Lawrence Teo.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s