Aplikasi Khas Untuk Pemegang Mykad

Image

Aplikasi Khas Untuk Pemegang Mykad

Aplikasi yang boleh didownload oleh pemegang Mykad yang telah mengaktifkan Mykad dan menggunakan Telefon Pintar (Smartphone) yang menggunakan sistem operasi (OS) android. Aplikasi ini membantu anda untuk mencari kedai yang memberikan diskaun berdekatan dengan tempat anda berada. Semoga ianya membantu anda. InshaAllah.

Senarai kedai yang memberikan diskaun dan mata ganjaran kepada pemegang Mykad (diaktifkan PERCUMA). Aktifkan di sini https://mykadsmart.wordpress.com/2012/09/24/aktifkan-mykad-anda-di-sini-percuma-seumur-hidup/

Advertisements

Fan Facebook Kedai Mykad Smart Shopper

Image

Fan Facebook Kedai Mykad Smart Shopper

Halaman Utama Kedai Mykad Smart Shopper. Mengemaskini kedai-kedai yang terlibat memberikan diskaun dan mata ganjaran kepada pemegang Mykad yang sudah mengaktifkannya.

Sila like untuk kemasikini kedai terkini setiap bulan.

Iklan Bas Program Mykad Smart Shopper Akan Dilancar

Image

Iklan Bas Program Mykad Smart Shopper Akan Dilancar

Bas yang dilihat sudah mula memaparkan iklan Program Mykad Smart Shopper yang akan berada di laluan ke Selatan dan juga laluan ke Utara. Ini menunjukkan perkembangan AJ yang mula memasuki fasa-fasa baru perkembangannya di Malayasia. Apa yang anda tunggu lagi? silalah dengarkan penerangan menjadi mengenai Projek ini di sini.

https://mykadsmart.wordpress.com/pendaftaran-2/pendaftaran-affiliate/ dan aktifkan Mykad anda di sini https://mykadsmart.wordpress.com/aktifkanmykad/